ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΜ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση των εργατικών σωματείων και φορέων Αθήνας και Πειραιά που γίνεται  με αφορμή την άφιξη μηχανοκίνητης πορείας διαμαρτυρίας εργαζομένων και δημοτών του Δήμου Πάτρας το Σάββατο 29 Γενάρη 11.30 πμ στο Σύνταγμα.  Η κινητοποίηση οργανώθηκε εξαιτίας των συσσωρευμένων και ιδιαίτερα οξυμένων προβλημάτων σήμερα  που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά νοικοκυριά και τα οποία βέβαια προβλήματα  δεν αφορούν μόνο τους συναγωνιστές δημότες από την Πάτρα αλλά όλο το λαό .

 Σε αυτά ( φτώχεια, ανεργία , έλλειψη περίθαλψης, δυσλειτουργίες στην Παιδεία κλπ), που έχουν γιγαντωθεί λόγω της πανδημίας, έχει προστεθεί η ακρίβεια των τελευταίων μηνών σε βασικά ήδη πρώτης ανάγκης και  οι επιπτώσεις που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας των καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών  , ιδιαίτερα στην Εύβοια και Αττική. Όλα αυτά  κάνουν επιτακτική την ανάγκη ο λαός να οργανωθεί και να παλέψει για να αντικρούσει την αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης, που είναι  παρόμοια  με των προηγούμενων.

 Ο λαός να μετατρέψει την αγανάκτηση του σε αγώνα και διεκδίκηση των αιτημάτων του , παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του . Η πάλη είναι αναγκαία , η αλληλεγγύη το όπλο μας!

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!!

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΜ

Comments are closed.